Fisk Hovedrett Kakeboka Tilbehør

Chili- og hvitløksstekt laks med nykålnudler

Nykål er i butikken om dagen, og det er mye godt man kan bruke denne til, som f.eks. denne gode salaten (Nykålsalat med ingefær og eple) jeg lagde her om dagen.

Kålen kan brukes på mange forskjellige måter, og som med mye annet, er det bare fantasien som setter grenser.

Chili- og hvitløksstekt laks med nykålnudler til 3 personer ble lagd av

  • 40 gr smeltet smør
  • 25 gr chilipepper
  • 25 gr hvitløk
  • 60 gr løk i tynne skiver
  • 100 gr nykål i strimler
  • 50 gr spinat i strimler
  • 80 gr eple i strimler
  • 200 gr kokte nudler
  • laks (mengde etter ønske/behov)

Smeltet smør, chili og hvitløk kjøres sammen med stavmikseren, til du får chili- & hvitløkssmør. Hvor mye du vil mose chili og hvitløk avgjør du selv. Stek laksen i smøret. Jeg sparte litt av smøret til å steke nykålnudlene i.

Løk, nykål, spinat og eple surret i chili&hvitløkssmøret i noen minutter i stekepannen til de ble blanke. Tilsett nudlene og bland alt godt.

Serveres med laksen.

Chili- og hvitløksstekt laks med nykålnudler

Chilismør

Chili- & hvitløkssmør.

Skriv ut

RELARTERTE SAKER...

ingen kommentarer

legg igjen en kommentar