Brownie og bananblondie
Kakeboka Langpanne Sjokolade

Brownie & bananblondie

Annonse

Brownie & bananblondie – gode smaker i en god kake.

Kaken lages med to kakerører; en mørk og en lys i en langpanne.

Brownie
  • 200 g smeltet Bremykt
  • 300 g mørk kokesjokolade 70%
  • 4 egg
  • 200 g brun farin
  • 1 vaniljestang – frøene
  • 100 g mel
  • ½ ts bakepulver

Ta frøene ut av vaniljestangen.
Smelt Bremykt med vaniljestangen oppi (bare sånn for å få mest mulig smak ut av stangen etter at frøene er tatt ut), ta kjelen av varmen, fjern vaniljestangen og rør inn sjokoladen til den smelter.

Hell røren utover en bakepapirkledd langpanne.

Bananblondie
  • 200 g smeltet Bremykt
  • 300 g hvit kokesjokolade
  • 4 egg
  • 100 g hvitt sukker
  • 140 g mel
  • ½ ts bakepulver
  • 2 store modne bananer – moses

Smelt Bremykt ta kjelen av varmen og rør inn den hvite sjokoladen til den smelter.

Pisk egg og sukker godt, og rør inn sjokoladesmøret. Ha deretter i mel og bakepulver. Rør inn moste bananer til slutt.

Hell denne røren over Brownie-røren, sånn hist og pist, og bland forsiktig med en gaffel eller annet redskap du har for hånden, slik at du får en marmorert effekt.

Stekes midt i ovnen på 170 grader i 30 minutter.

Brownie og bananblondie

Skriv ut

RELARTERTE SAKER...

ingen kommentarer

legg igjen en kommentar