BallerinaBrownie
Kake Kakeboka Muffins

BallerinaBrownie

Det ble bakt 32 BallerinaBrownies her på mandag. Formålet var bidrag til servering til konfirmantene som hadde vært bøssebærere i Fasteaksjonen på tirsdag. Konfirmanten i huset var med på å bestemme hva vi skulle bake, og vi kom fram til Brownie med kjeksen Ballerina Dots.

Til 32 stk Brownies brukte jeg

  • 200 gr smeltet smør
  • 300 gr dronningsjokolade (kan bruke 200 gr)
  • frø fra en vaniljestang
  • 100 gr brunt sukker
  • 200 gr hvitt sukker
  • 4 egg
  • 140 gr hvetemel
  • 50 gr finhakket melkesjokolade (eller mengde etter ønske)
  • 32 kjeks
  • 32 muffinsformer

Smelt smøret. Ta kjelen av platen og rør inn sjokoladen i det varme smøret. Hell dette så i bollen til kjøkkenmaskinen som allerede inneholder frøene fra vaniljestangen, brunt og hvitt sukker. Pisk godt med K-mikseren. Ha deretter i ett og ett egg, for til slutt å ha i melet.

Jeg hadde først litt røre i bunnen av formen, så la jeg kjeksen oppi, for så å ha røre oppå den igjen. (Se bildet nederst.)

Browniesen ble stekt i 15 minutter på 175 grader. Rett etter at de ble tatt ut av ovnen, strødde jeg finhakket melkesjokolade over.

Disse ble lagd dagen før. Bør spises romtemperert.

BallerinaBrownie

BallerinaBrownie

Jeg prøvde å steke en med kjeksen stukket oppi røra. Den ble ikke like vellykket.

BallerinaBrownie

Skriv ut

RELARTERTE SAKER...

ingen kommentarer

legg igjen en kommentar