ParmesanBrød

I går hadde vi Mac N Cheese Burger til middag. En hamburger som slo an både hos ungdommen og meg.

Til denne hamburgeren hadde vi hamburgerbrød med Parmesan. Nei, det holdt ikke med osten inni hamburgeren… 🙂

Jeg satte en deig, og brukte halvparten av den til 9 hamburgerbrød og resten ble brukt til 3 vanlige rundstykker og et lite rivebrød med nugatti.

Deigen jeg brukte, er den allsidige deigen til lufige horn.

Riv 100 gram Parmesan. Bruk ca. 80 av dem i deigen, og spar resten til toppen av brødene.

Etter at deigen var ferdig hevet, delte jeg den i to og eltet inn 80 gram finrevet parmesan. Dette ble så fordelt i 9 hamburgerbrød. Strø over resten av Parmesanen. Jeg prøvde å få de ganske flate, men etter 15 minutter i ovnen, hadde de hevet seg noen hakk igjen.

 

ParmesanBrød

ParmesanBrød

ParmesanBrød

PRINT

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Velkommen til min side som stadig fylles på med min MATglede og smakfulle idéer.
Her finner du inspirasjon til både hverdagen og festlige lag.
Siden er også krydret med mine malerier, blomsterkreasjoner, dikt og taler m.m. 

LETER DU ETTER NOE GODT?
Søk